Pompierii argeşeni au salvat un miel rămas blocat într-o mică peșteră

Sâmbătă, 10 Aprilie 2021Arges
Sursa Foto: Facebook ISU Arges

Pompierii argeseni au salvat un miel ramas blocat intr o mica pestera | imaginea 1 Joi, 1 aprilie a.c., în jurul orei 17.00, o altfel de intervenție au avut-o pompierii de la Detașamentul Câmpulung și Punctul de Lucru Aninoasa, fiind solicitați prin numărul unic de urgență 112, să salveze un mieluț ce a rămas blocat într-o mică peșteră din localitatea Broșteni.

Acesta a ajuns acolo după ce a căzut în apa râului Bratia, iar curenții l-au dus până pe o porțiune uscată a peșterii.

Misiunea de salvare a durat aproximativ o oră și jumătate, timp în care bietul animăluț stătea speriat și parcă înțelegea tot ce se întâmpla, așteptând ca paramedicul SMURD să vină la el și să-l scoată afară.

Apa era rece și foarte adâncă în acea zonă, dar salvatorul a reușit să se strecoare prin spațiul îngust, a ajuns la mieluț și l-a adus în siguranță înapoi la turma sa. Paramedicul SMURD care a ajuns la miel este Plutonierul major Solomon Marius.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.