Reacția promptă a pompierilor a împiedicat propagarea incendiului la o întreagă casă

Vineri, 30 Aprilie 2021Satu Mare
Sursa Foto: Facebook ISU Satu Mare

Reactia prompta a pompierilor a impiedicat propagarea incendiului la o intreaga casa | imaginea 1 În cursul nopții de luni spre marţi, 27 aprilie a.c., la ora 01:57, dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Someș” al județului Satu Mare a fost alertat să intervină pentru lichidarea unui incendiu, izbucnit la anexa unei case de locuit, din localitatea Lazuri.

La faţa locului s-au deplasat 12 subofițeri, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă din cadrul Detașamentului de Pompieri Satu Mare. Reacția promptă a pompierilor a împiedicat propagarea incendiului la întreaga casă.

Pompierii au stabilit ca și cauză probabilă de producere a incendiului un scurtcircuit electric, la un cablu electric. A ars structura din lemn a acoperișului, a anexei și a bucătăriei și s-au degradat pereții anexei, tavanul bucătăriei, centrala termică, un frigider, un aragaz, o ușă, un motofierăstrău, o motocositoare și țiglele acoperișului pe o suprafață de 100mp.

Tot marţi dimineață, la ora 07:07, forțele Detașamentului de Pompieri Satu Mare au intervenit pentru lichidarea celui de-al doilea incendiu înregistrat în acea zi, la un horn al unei case de locuit, în localitatea Terebești.

La fața locului s-au deplasat 12 pompieri militari cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost jarul sau scânteia. A ars structura din lemn a tavanului pe o suprafață de 30 mp și s-au degradat tavanul și pereții din 2 camere.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.