Respect, Bogdan Pricope!

Sâmbătă, 10 Aprilie 2021Neamt
Sursa Foto: Facebook ISU Neamt

Respect  Bogdan Pricope | imaginea 1 “-Trăiește? Spuneți-mi, vă rog! Este în viață?”

”- Fiul dumneavoastră va trăi. Este tânăr și va lupta pentru viața sa. - Nu știu cum să vă răsplătesc pentru gestul dumneavoastră…să vă dea Dumnezeu sănătate și putere! Dacă nu ați fi intervenit la timp…cine știe ce s-ar fi întâmplat cu el.”

Totul s-a petrecut într-o fracțiune de secundă: o decizie de moment și o viață salvată, sub privirile îngrozite ale tuturor celor prezenți.

Obişnuinţa de a face bine şi reflexul de a interveni oricând l-au făcut pe Bogdan Pricope să acţioneze pentru salvarea unui tânăr motociclist, victima unui accident rutier produs joi, 1 aprilie a.c., în municipiul Roman.

În momentul în care l-a văzut pe tânăr cum a ricoșat pe plafonul mașinii, Bogdan și-a dat seama că o tragedie e pe cale să se întâmple chiar la câțiva metri în fața sa și n-a mai stat pe gânduri.

A alergat către locul accidentului, a evaluat rapid situația și a acționat pentru salvarea victimei, până la sosirea colegilor lui. În scurt timp, la fața locului a ajuns și tatăl tânărului motociclist, care, vizibil emoționat, le-a mulțumit salvatorilor pentru eforturile depuse.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.