Respect, Plutonier adjutant Stănculeasa Dumitru-Cătălin şi Plutonier major Radu Victor!

Marți, 27 Aprilie 2021Olt
Sursa Foto: Facebook ISU Olt

Respect  Plutonier adjutant Stanculeasa Dumitru Catalin si Plutonier major Radu Victor | imaginea 1 Cătălin și Victor erau prin oraș, prinși cu treburile cotidiene, când au văzut multe mașini de pompieri, echipaje SMURD, ambulanțe și imediat și-au dat seama că ceva grav s-a întâmplat.

Au aflat destul de repede că este un incendiu la Secția de Psihiatrie a Spitalului Slatina, iar în câteva minute au ajuns la locul evenimentului. Chiar dacă erau în timpul liber, cei aproape 15 ani de când sunt în slujba semenilor și-au spus cuvântul și au început imediat să acționeze alături de colegii din tura de serviciu.

Era mare nevoie de ajutorul fiecărui salvator, pentru că pericolul încă nu trecuse! Au acționat rapid, profesionist, așa cum o fac la fiecare misiune la care participă, iar finalizarea cu succes a intervenției a fost și meritul lor! Când au fost convinși că totul este în regulă și că pacienții au fost evacuați către locațiile stabilite, au plecat către casă, împăcați că au putut fi de folos.

Cunoaștem toți eroii cu pelerine, dar cei pe care îi știm și îi vedem noi au costume tip „nomex” și chiar haine civile, dar spiritul, instinctul de salvator, acestea îi fac EROI pentru cei pe care îi salvează!

Reprezentanţii ISU Olt le mulțumesc pentru exemplul pe care îl oferă în fiecare situație limită! 𝐏𝐥𝐮𝐭𝐨𝐧𝐢𝐞𝐫 𝐚𝐝𝐣𝐮𝐭𝐚𝐧𝐭 𝐒𝐓Ă𝐍𝐂𝐈𝐔𝐋𝐄𝐀𝐒𝐀 𝐃𝐮𝐦𝐢𝐭𝐫𝐮-𝐂ă𝐭ă𝐥𝐢𝐧 ș𝐢 𝐏𝐥𝐮𝐭𝐨𝐧𝐢𝐞𝐫 𝐦𝐚𝐣𝐨𝐫 𝐑𝐀𝐃𝐔 𝐕𝐢𝐜𝐭𝐨𝐫 𝐬𝐮𝐧𝐭 𝐜𝐨𝐥𝐞𝐠𝐢 î𝐧 𝐜𝐚𝐝𝐫𝐮𝐥 𝐃𝐞𝐭𝐚ș𝐚𝐦𝐞𝐧𝐭𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐝𝐞 𝐏𝐨𝐦𝐩𝐢𝐞𝐫𝐢 𝐒𝐥𝐚𝐭𝐢𝐧𝐚, 𝐜𝐨𝐥𝐞𝐠𝐢 𝐝𝐞 𝐭𝐮𝐫ă ș𝐢 𝐝𝐞 𝐦𝐮𝐥𝐭𝐞 𝐨𝐫𝐢 𝐜𝐨𝐥𝐞𝐠𝐢 𝐝𝐞 𝐞𝐜𝐡𝐢𝐩𝐚𝐣.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.