Respect, Plutonier adjutant-șef Soare Florin și Sergent major Chițu Lucian!

Marți, 27 Aprilie 2021Dambovita
Sursa Foto: Facebook ISU Dambovita

Respect  Plutonier adjutant sef Soare Florin si Sergent major Chitu Lucian | imaginea 1 Sâmbătă, 24 aprilie a.c., două cadre ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Basarab I” al județului Dâmbovița din cadrul Serviciului Logistic, Plutonier adjutant-șef Soare Florin și Sergent major Chițu Lucian, în timp ce se deplasau într-o misiune de transport materiale sanitare, au intervenit în cazul unui accident rutier produs pe autostrada A1, între Sibiu și Deva.

Imediat ce au observat accidentul, au oprit autospeciala și s-au deplasat spre autoturismul avariat, pentru a verifica starea victimei. Unul dintre colegi, care deținea și cunoștințe de paramedic a evaluat starea victimei, iar celălalt a apelat serviciile de urgență prin 112. Îmbucurător, starea victimei era bună din punct de vedere fizic, doar starea de şoc era prezentă.

În același timp, au luat măsuri pentru atenționarea celorlalți participanți la trafic despre resturile rezultate în urma accidentului, până la sosirea autorităților abilitate. Au rămas lângă persoana implicată în accident, până la sosirea echipajelor de intervenție și medicale. Reprezentanţii ISU Dâmboviţa îşi exprimă mândria faţă de colegii lor și de modul profesionist în care au acționat!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.