Respect, Plutonier major Olariu Cristi!

Joi, 01 Aprilie 2021Harghita
Sursa Foto: Facebook ISU Harghita

Respect  Plutonier major Olariu Cristi | imaginea 1 Luni, 29 martie a.c., în timp ce se deplasa cu una dintre ambulanțele subunității de intervenție din Miercurea Ciuc, a observat că de sub capota unui autoturism parcat ieșea fum.

Simțind pericolul care ar putea să se producă într-o astfel de situație, a oprit imediat și a acționat pentru stingerea incendiului, cu ajutorul unui stingător. Datorită acțiunii prompte, incendiul a fost lichidat, fără să afecteze întregul autoturism sau mașinile parcate în apropiere, reducând astfel la minimum pagubele materiale.

Reprezentanţii ISU Harghita îi adresează felicitări pentru promptitudinea și spiritul de inițiativă cu care a acționat! Omul potrivit, la locul potrivit, la momentul potrivit a fost Plutonier major Olariu Cristi, comandant de echipaj în cadrul Detașamentului de Pompieri Miercurea Ciuc.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.