Salvare dramatică a unui cal din apa râului Bârlad

Sâmbătă, 17 Aprilie 2021Vaslui
Sursa Foto: Facebook ISU Vaslui

Salvare dramatica a unui cal din apa raului Barlad | imaginea 1 Marţi, 13 aprilie a.c., un cal a fost salvat din apa râului Bârlad, în zona Rediu. Detașamentul de Pompieri Vaslui a intervenit cu o autospecială și un echipaj specializat pentru salvarea unui cal căzut în râul Bârlad, cu tot cu atelajul la care era înhămat.

La sosirea echipajului de intervenție, animalul era în mijlocul râului Bârlad, existând riscul de înec, din cauza faptului că acesta era înhămat la căruță. Pompierii au intrat în apa rece, cu o adâncime de peste 2,5 metri, au tăiat hamurile și au salvat calul.

Cu ajutorul unor chingi, unul dintre subofițeri a legat atelajul, după care, ceilalți colegi au tras căruța la mal. Nu au existat persoane rănite. Circumstanțele producerii acestui incident urmează a fi cercetate de instituțiile abilitate.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.