Un accident și un incendiu, în urma cărora au rezultat cinci victime

Sâmbătă, 17 Aprilie 2021Teleorman
Sursa Foto: Facebook ISU Teleorman

Un accident si un incendiu  in urma carora au rezultat cinci victime | imaginea 1 Marţi, 13 aprilie a.c., la interval de o oră, au avut loc două evenimente în urma cărora au rezultat 5 victime.

Pe raza localității Bragadiru, în jurul orei 12.40, s-a produs un accident rutier cu două autoturisme implicate și patru victime, dintre care două, soț și soție, de aproximativ 45 de ani, au fost preluate de echipajele SAJ și SMURD și transportate la Spitalul Județean din Alexandria pentru investigații medicale amănunțite și îngrijiri medicale de specialitate.

Celelalte două persoane rănite, după ce au primit primul ajutor calificat, au refuzat să meargă la spital. La acest eveniment, pompierii au continuat misiunea pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor și au îndepărtat resturile de caroserie de pe carosabil astfel încât traficul să se desfășoare în condiții de siguranță.

În jurul orei 13.16, pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112, o persoană a alertat pompierii militari din cadrul Detașamentului Videle că în satul Cătunu, comuna Poeni, a izbucnit un incendiu de locuință, cu posibilitatea unei victime surprinse în interior.

Ajunși rapid la locul evenimentului cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD, pompierii au constatat faptul că din locuință a fost evacuată de vecini o persoană de aproximativ 89 de ani, cu probleme locomotorii, aflată în stare de panică, iar fiica acesteia, de 62 de ani, suferise arsuri de gradul I la nivelul feței, cel mai probabil în încercarea de a stinge flăcările.

Ambele persoane au fost preluate de echipajul SMURD care le-a acordat primul ajutor calificat, acestea refuzând apoi transportarea la spital. Incendiul, care se manifesta la nivelul unei bucătării și la tavanul din lemn al locuinței, pe cca. 30 mp, a fost localizat și lichidat în limitele găsite, în mai puțin de o oră, reușindu-se astfel salvarea în cea mai mare parte a imobilului.

Cauza probabilă a acestui eveniment a fost o butelie montată necorespunzător, ce prezenta scăpări de gaze, acestea aprinzându-se la încercarea proprietarei de a face mâncare.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.