Un detectorist autorizat a descoperit mai multe elemente de muniție

Marți, 27 Aprilie 2021Hunedoara
Sursa Foto: Facebook ISU Hunedoara

Un detectorist autorizat a descoperit mai multe elemente de munitie | imaginea 1 Un detectorist autorizat a descoperit, în după-amiaza zilei de sâmbătă, 24 aprilie a.c., mai multe elemente de muniție, pe raza localității Sânmartin și a solicitat imediat intervenția specialiștilor, prin numărul unic de urgență 112.

Echipajul pirotehnic din cadrul ISU Harghita s-a deplasat la locul indicat și a identificat, în urma măsurilor specifice, nu mai puțin de 403 cartușe, calibru 7,62 mm, provenind, cel mai probabil, din cel de-Al Doilea Război Mondial. Acestea au fost ridicate și transportate, în condiții de siguranță, într-un loc special amenajat pentru depozitarea acestora, în vederea distrugerii ulterioare.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.