Un porc şi 40 păsări au pierit într-un incendiu izbucnit la o gospodărie de la ţară

Vineri, 30 Aprilie 2021Botosani
Sursa Foto: Facebook ISU Botosani

Un porc si 40 pasari au pierit intr un incendiu izbucnit la o gospodarie de la tara | imaginea 1 Marţi, 27 aprilie a.c., pompierii din Săveni și Dorohoi, au intervenit cu trei autospeciale cu apă și spumă și o ambulanță SMURD pentru stingerea unui incendiu care a cuprins o gospodărie din satul Bodeasa, orașul Săveni.

Alarma s-a dat puțin după ora 05.00. La sosirea forțelor de intervenție, ardeau casa și mai multe anexe. Incendiul a fost localizat și s-a lucrat pentru înlăturarea efectelor. În sprijinul pompierilor au venit și colegii din turele libere, dar si voluntarii din oraș.

Pentru stingerea incendiului și înlăturarea efectelor au intervenit, în total, 16 pompieri militari și voluntari, aproape cinci ore. Au ars casa și trei anexe (un depozit de cereale, un adăpost de animale și unul de păsări), un porc şi peste 40 păsări.

S-au salvat și protejat de foc mai multe bunuri din interiorul casei, utilaje agricole, un autoturism, alte construcții din gospodărie și trei porci. Cel mai probabil, incendiul a fost generat de un scurtcircuit.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.