20 de persoane au fost evacuate din clădirea în care a izbucnit un incendiu

Vineri, 21 Mai 2021Dambovita
Sursa Foto: Facebook ISU Dambovita

20 de persoane au fost evacuate din cladirea in care a izbucnit un incendiu | imaginea 1 Marţi după-amiază, 18 mai a.c., în timp ce acționau, pe strada Gimnaziului din Târgoviște, pentru stingerea unor cabluri electrice peste care au căzut crengile rupte de vânt ale unui copac, pompierii de la Detașamentul Târgoviște au observat degajări de fum prin fereastra unei încăperi aflată la etajul unei clădiri din apropiere, în care sunt îngrijite persoane cu dizabilități.

Imediat, pompierii s-au deplasat în locația respectivă, unde au constatat că ardeau materiale combustibile într-o cameră. Incendiul a fost stins rapid de pompieri, fără a se produce alte pagube. În același timp, au evacuat cca. 20 de persoane aflate în clădire. Din fericire, nu au existat victime.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.