Au intervenit în mai multe locații pentru degajarea apei din gospodăriile inundate

Luni, 31 Mai 2021Dambovita
Sursa Foto: Facebook ISU Dambovita

Au intervenit in mai multe locatii pentru degajarea apei din gospodariile inundate | imaginea 1 Vineri, 28 mai a.c., începând cu ora 11:30, echipaje de pompieri au intervenit în mai multe locații pentru degajarea apei din gospodării inundate în localitățile Pucioasa, Fieni, Brănești, Mănești și Potlogi, după o repriză de ploi abundente, județul Dâmbovița fiind sub avertizare COD PORTOCALIU.

S-a intervenit pentru evacuarea apei în Pucioasa, pe străzile Carierei și Unirii și la alte 2 gospodării, în Proboiu (Brănești) la 4 gospodării. În Fieni, apa a intrat pe o scară de bloc și a afectat și 4 camere de la parter. În Românești (com. Potlogi), 2 gospodării și în Drăgăești Pământeni (com. Mănești).

La intrarea în Pucioasa, drumul național 71 a fost acoperit de apă pe o lungime de 700 m. Pe DN71 în Priboiu, s-a acţionat cu o motopompă de mare capacitate, pentru evacuarea apei.

În total, 52 de pompieri cu 10 autospeciale și 13 motopompe au acționat pentru evacuarea apei care amenința să pătrundă în locuinţe. În sprijinul echipajelor de pompieri, au acționat și Serviciile Voluntare pentru Situații de Urgență din localitățile afectate, cu motopompe și alte mijloace.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.