Au intervenit prompt pentru salvarea unui cal căzut într-un canal

Marți, 04 Mai 2021Sibiu
Sursa Foto: Facebook ISU Sibiu

Au intervenit prompt pentru salvarea unui cal cazut intr un canal | imaginea 1 Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Cpt. Dumitru Croitoru” al judeţului Sibiu au răspuns prompt, în ultimele 24 de ore, unui număr de peste 40 de solicitări venite pe numărul de urgență 112.

De asemenea, în această perioadă, un număr de 39 de persoane au primit asistență medicală de urgență din partea echipajelor de prim-ajutor medical calificat SMURD. Pompierii militari au intervenit în ultimele 24 de ore pentru localizarea și lichidarea a 2 incendii după cum urmează:

În data de 30 aprilie a.c., în jurul orei 19:40, ca urmare a unui apel venit pe numărul de urgență 112, pompierii militari ai Detașamentului Mediaș au intervenit de urgență în afara localității Micăsasa pentru stingerea unui incendiu ce se manifesta la mai mulți stupi de albine.

A ars pavilionul apicol compus din 79 familii de albine. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de depozitarea jarului nestins în apropierea materialelor combustibile,

În aceeași zi, în jurul orei 23:00, pompierii militari din cadrul Stației Agnita au intervenit de urgență cu 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD, alături de membrii SVSU Nocrich pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la un magazin mixt din localitate.

Incendiul, care se manifesta mocnit din cauza unei suprasolicitări a instalației electrice, a condus la deteriorarea întregului magazin pe o suprafață de aproximativ 50 mp și pagube de peste 40 000 de lei.

Totodată, în cursul dimineții de sâmbătă, 1 mai a.c., Secția de Pompieri Miercurea Sibiului a intervenit prompt pentru salvarea unui cal, căzut într-un canal situat în afara localității Apoldu de Sus. În colaborare cu voluntari din cadrul Primăriei Miercurea Sibiului s-a procedat la extragerea în siguranță a animalului.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.