Au salvat un căţel căzut într-o gură de canalizare neacoperită

Miercuri, 26 Mai 2021Calarasi
Sursa Foto: Facebook ISU Calarasi

Au salvat un catel cazut intr o gura de canalizare neacoperita | imaginea 1 Un cățel căzut într-o gură de canalizare neacoperită a fost salvat de către pompierii militari din Lehliu Gară.

Pompierii militari din cadrul Secției de Pompieri Lehliu Gară au salvat, miercuri, 19 mai a.c., un cățel căzut într-o canalizare neacoperită, adâncă de aproximativ trei metri. Salvatorii au fost solicitați de această dată de către o femeie care a auzit câinele schelălăind.

Femeia a auzit de mai multe ori zgomotul făcut de câine și, când a reușit să vadă unde este căzut, nu a stat pe gânduri și a apelat numărul de urgenţă 112. Un echipaj de descarcerare s-a deplasat rapid la fața locului cu o autospecială și, în scurt timp, patrupedul era salvat!

Un pompier salvator s-a echipat corespunzător și a coborât în fântână cu ajutorul cordițelor de salvare și a aparatului de respirat, iar în scurt timp cățelul era scos la suprafață, un pic speriat, dar fără vătămări, spre bucuria tuturor celor prezenți la locul intervenţiei.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.