Două incendii, gestionate de pompierii sălăjeni într-un interval de 72 de ore

Vineri, 21 Mai 2021Salaj
Sursa Foto: Facebook ISU Salaj

Doua incendii  gestionate de pompierii salajeni intr un interval de 72 de ore | imaginea 1 Într-un interval de 72 de ore, personalul din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Porolissum” al județului Sălaj a participat la un număr de 35 de acțiuni care au cuprins: cazuri de asistență medicală de urgență a persoanelor cu probleme medicale, incendii, accidente rutiere, limitarea efectelor meteorologice periculoase, alte tipuri de misiuni.

În intervalul menționat, pompierii au fost solicitați să intervină la două incendii. Primul incendiu a fost semnalat vineri dimineaţa, 14 mai a.c., la o serie de resturi menajere din două containere aflate pe strada Tudor Vladimirescu (zona blocului Lira) din Zalău.

Cel de-al doilea incendiu a fost anunțat în noaptea de vineri spre sâmbătă, 15 mai a.c., la o casă din localitatea Mal unde au intervenit pompierii de la Garda Nușfalău și SVSU Crasna. Incendiul se manifesta violent la casă pe aproximativ 80 mp și au ars o serie de bunuri din interiorul locuinței. Cauza probabilă de incendiu a fost de natură termică de la coșul de fum amplasat necorespunzător față de materiale combustibile.

În cursul după-amiezii de duminică, 16 mai a.c., pompierii șimleuani au fost solicitați să intervină la o situație de urgență generată de fenomenele meteorologice din ultima perioadă (ploi însemnate cantitativ), și anume la o gospodărie inundată situată pe strada Ghioceilor din Șimleu Silvaniei. Pompierii au acționat cu ajutorul unei motopompe pentru evacuarea apei din beciul și curtea gospodăriei.

Doua incendii  gestionate de pompierii salajeni intr un interval de 72 de ore | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.