Două incendii de la primele ore ale dimineții și ambele cu aceeași cauză - scurtcircuit

Sâmbătă, 29 Mai 2021Arad
Sursa Foto: Facebook ISU Arad

Doua incendii de la primele ore ale diminetii si ambele cu aceeasi cauza   scurtcircuit | imaginea 1 Două incendii de la primele ore ale dimineții de marţi, 25 mai a.c., și ambele cu aceeași cauză: “scurt circuit în urma suprasolicitării instalației electrice”.

Detașamentul de Pompieri Sebiș a intervenit în jurul orelor 08.30, în oraș, pentru stingerea unui incendiu ce se manifesta la un apartament. La sosirea echipajului de intervenție, incendiul se manifesta în interiorul unei încăperi, cu degajare mare de fum, fără flacără și cu posibilitate de propagare la celelalte camere.

Incendiul a fost lichidat în aproximativ 45 de minute, fără a se propaga la alte încăperi sau apartamente din bloc. Din fericire, nu au existat victime și nici nu a fost necesară evacuarea blocului. În incendiu au ars bunurile dintr-o încăpere, iar celelalte încăperi s-au deteriorat din cauza fumului.

În jurul orei 09.00, două echipaje de stingere ale Detașamentului Arad au intervenit în orașul Curtici, cu sprijinul unui echipaj SMURD și al unui echipaj de stingere al SVSU Curtici, pentru stingerea unui incendiu la o locuință. În momentul sosirii echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta generalizat în podul casei, cu posibilitatea de propagare la întreaga construcție.

După 30 de minute de intervenție, incendiul a fost localizat în limitele găsite, fără a se propaga la camerele de locuit. A fost stins după aproximativ două ore de intervenție. În incendiu a ars acoperișul casei pe aproximativ 100 mp. Nu s-au înregistrat victime.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.