Două persoane au fost surprinse de ploaia torențială, pe malul unui pârâu

Luni, 31 Mai 2021Dambovita
Sursa Foto: Facebook ISU Dambovita

Doua persoane au fost surprinse de ploaia torentiala  pe malul unui parau | imaginea 1 Duminică după-amiază, 30 mai a.c., ca urmare a averselor, cu caracter torențial, înregistrate în anumite zone din județul Dâmbovița s-au acumulat cantități mari de apă ce au produs inundații.

Astfel, în orașul Pucioasa în cartierul Miculești, pompierii au acționat pe malul pârâului Bizdidel pentru sprijinirea a două persoane să traverseze apa, acestea fiind plecate de mai mult timp de acasă și au fost surprinse de ploaia torențială.

S-a intervenit cu cordițe de salvare și veste de salvare cu ajutorul cărora au fost preluate persoanele, una câte una, și traversate apa în siguranță. Ulterior, persoanele au fost evaluate medical și starea acestora era una bună.

Tot în Pucioasa, pe str. Carierei și în cartierul Pucioasa Sat, pompierii au intervenit pentru evacuarea apei care a inundat străzile și gospodăriile locuitorilor din zonă. Și pompierii de la Garda Răcari au intervenit în satul Mavrodin, unde apa a pătruns în anexele unei gospodării.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.