Incendiu de deșeuri, propagat și la acoperișul unei clădiri dezafectate

Sâmbătă, 29 Mai 2021Harghita
Sursa Foto: Facebook ISU Harghita

Incendiu de deseuri  propagat si la acoperisul unei cladiri dezafectate | imaginea 1 În cursul zilei de marţi, 25 mai a.c., mai multe echipaje de stingere din cadrul Gărzii de Intervenție Nr. 2 Toplița, SVSU Sărmaș și Toplița au acționat pentru localizarea și lichidarea unui incendiu de deșeuri, propagat și la acoperișul unei clădiri dezafectate, în care se aflau depozitate materiale antiderapante (nisip și sare), în municipiul Toplița, strada Gării.

Ajunși la locul solicitării, cei peste 20 de pompieri, care au încadrat 3 autospeciale de stingere, au constatat că ardeau anvelope, resturi din plastic și cauciuc rezultate în urma dezmembrării autovehiculelor și acoperișul unei clădiri, pe o suprafață de cca. 150 mp, cu pericol de propagare la celelalte clădiri din apropiere.

Misiunea a presupus efort susținut din partea pompierilor harghiteni, astfel încât timp de aproximativ 2 ore, aceștia au acționat pentru limitarea propagării flăcărilor la vecinătăţi. La intervenție au participat și doi colegi aflați în tura liberă, Plutonier major Câmpian Zoltan și Sergent major Vâlcan Petru.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.