Incendiu izbucnit la un depozit din orașul Ungheni

Vineri, 21 Mai 2021Mures
Sursa Foto: Facebook ISU Mures

Incendiu izbucnit la un depozit din orasul Ungheni | imaginea 1 Marţi, 18 mai a.c., în jurul orei 18:25, pompierii mureșeni au fost solicitați să intervină în cazul producerii unui incendiu izbucnit la un depozit din orașul Ungheni, mai exact fosta platformă Avicola.

Au executat misiunea pompierii militari din cadrul Detașamentului Târgu Mureș. Odată ajunși la locul solicitat, aceștia au constatat că incendiul se manifestă la un ventilator situat într-o cameră de aproximativ 25 mp de la etajul superior, din interiorul unui depozit de aproximativ 2000 mp.

Incendiul a fost lichidat de către pompierii militari, înainte ca acesta să se propage la întregul depozit. Au fost afectate bunurile din interiorul încăperii unde a izbucnit incendiul. Din fericire, nu au fost victime. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic.

Incendiu izbucnit la un depozit din orasul Ungheni | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.