Intervenţie a pompierilor mureşeni pentru salvarea unui câine căzut în canal

Luni, 17 Mai 2021Mures
Sursa Foto: Facebook ISU Mures

Interventie a pompierilor mureseni pentru salvarea unui caine cazut in canal | imaginea 1 Într-un interval de 48 de ore, până în dimineața zilei de vineri, 14 mai a.c., pompierii mureșeni au gestionat 96 de intervenții, dintre care - șase intervenții la alte situații de urgență și 90 de intervenții SMURD.

Miercuri, 12 mai a.c., în jurul orei 14:40, pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Tîrgu Mureș au fost solicitați să intervină pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor în cazul unui accident rutier fără victime, în localitatea Vidrasău, strada Principală.

Aceștia ajunși la locul solicitării, au constatat că un autoturism a părăsit partea carosabilă, a rupt o țeavă de gaz, a afectat un branșament de la o casă de locuit și un stâlp de electricitate a fost avariat. În urma accidentului, nu au rezultat victime, iar circulația a fost deviată pe o stradă adiacentă de către echipajul de poliție aflat la fața locului.

Vineri, 14 mai a.c., în jurul orei 11:00, pompierii mureșeni au fost solicitați să intervină pentru salvarea unui câine căzut în canal, în municipiul Sighișoara pe strada Mihai Viteazul. Au executat misiunea de salvare a animalului, pompierii militari din cadrul Detașamentului Sighișoara. După degajarea câinelui, acesta a fost preluat de Asociația pentru Drepturile Animalelor Sighișoara.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.