Intervenţie pentru evacuarea apei de pe terenurile agricole

Luni, 17 Mai 2021Satu Mare
Sursa Foto: Facebook ISU Satu Mare

Interventie pentru evacuarea apei de pe terenurile agricole | imaginea 1 Sâmbătă, 15 mai a.c., în jurul orei 14:00, dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Someș” al judetului Satu Mare a fost alertat să intervină pentru evacuarea apei de pe terenurile agricole din Craidorolț.

La fața locului s-au deplasat prim-adjunctul inspectoratului, Col. Ulici Aurel, împreună cu 2 ofițeri și 12 subofițeri, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de prima intervenție și comandă, un microbuz, 2 motopompe remorcabile și o barcă pneumatică.

În jurul orei 16:28, s-au suplimentat forțele la Craidorolț cu 2 pompieri militari, un autocamion de intervenție și o motopompă de capacitate mare.

Totodată, în jurul orei 12:30, un ofițer și 10 subofițeri, împreună cu angajații Serviciului de Gospodărire a Apelor Satu Mare, au intervenit pentru lucrări de apărare la breșa din corpul digului, pe Valea Maria.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.