Intervenție pentru salvarea unui ied căzut într-o fântână

Vineri, 21 Mai 2021Ialomita
Sursa Foto: Facebook ISU Ialomita

Interventie pentru salvarea unui ied cazut intr o fantana | imaginea 1 Joi, 13 mai a.c., în jurul orei 19:00, un echipaj de salvatori din cadrul Detașamentului de Pompieri Urziceni a intervenit pentru salvarea unui ied căzut într-o fântână dezafectată, adâncă de aproximativ 15 metri, aflată pe o proprietate individuală din comuna Alexeni.

Cu ajutorul echipamentelor specifice de salvare din medii ostile aflate în dotarea autospecialei, salvatorii au reușit, după aproximativ două ore, să recupereze iedul şi să-l aducă la suprafaţă. Au urmat câteva minute de resuscitare, cu speranța că își va reveni.

Ieduțul a deschis ochii și a respirat din nou, salvatorii reușind să îl readucă la viață. A rămas în grija proprietarului care a asistat cu sufletul la gură la întregul eveniment.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.