Joaca copiilor cu focul s-a transformat într-un incendiu care a afectat două gospodării

Joi, 06 Mai 2021Botosani
Sursa Foto: Facebook ISU Botosani

Joaca copiilor cu focul s a transformat intr un incendiu care a afectat doua gospodarii | imaginea 1 Joaca copiilor cu focul s-a transformat într-un incendiu care a afectat două gospodării. Puțin a lipsit ca flăcările să ajungă la un rastel cu 40 de butelii.

S-a întâmplat în după-amiaza zilei de luni, 3 mai a.c., în satul Hulub, comuna Dângeni, după ce șase copii s-au jucat cu chibriturile într-o magazie de lemne din curtea bunicului a trei dintre ei. Scăpat de sub control, focul s-a extins la o anexă din gospodăria vecinului.

Două echipaje din cadrul Gărzii de Intervenție Trusești, cu două autospeciale cu apă și spumă, dar și pompierii voluntari din comuna Dângeni, au intervenit pentru înlăturarea pericolului de explozie și au stins incendiul.

Pentru prevenirea unor astfel de evenimente, pompierii recomandă părinților să nu lase la îndemâna copiilor mijloace de aprindere (chibrituri, brichete etc.) și să îi supravegheze permanent pe cei mici.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.