Misiune de salvare a unui câine rămas blocat în mâl

Joi, 13 Mai 2021Botosani
Sursa Foto: Facebook ISU Botosani

Misiune de salvare a unui caine ramas blocat in mal | imaginea 1 A mai trecut o zi, iar împreună au mai salvat o inimă! Așa s-ar putea descrie în câteva cuvinte misiunea de salvare a unui câine rămas blocat în mâl, în apropiere de municipiul Dorohoi.

Chinul patrupedului de a se elibera a fost observat de un bărbat care se plimba prin zonă cu familia. Acesta a cerut ajutorul salvatorilor din cadrul Detașamentului de Pompieri Dorohoi.

După ce au mers pe jos mai bine de un kilometru și jumătate, pompierii s-au folosit de câteva scânduri pentru a putea ajunge la cățel și au reușit să îl aducă într-un loc sigur.

Și pentru că era plin de mâl, pompierii l-au și curățat. Nimeni nu știe cum a ajuns în acea zonă și nici cât timp a stat în mâl. Cert este că era stors de puteri.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.