Pompierii au evacuat 30 de animale și păsări din gospodăriile afectate de inundații

Vineri, 21 Mai 2021Bihor
Sursa Foto: Facebook ISU Bihor

Pompierii au evacuat 30 de animale si pasari din gospodariile afectate de inundatii | imaginea 1 În aceste zile, 50 de pompieri militari bihoreni acționează în șapte localități pentru gestionarea situațiilor de urgență generate de fenomenele hidrometeorologice periculoase. Echipajele operative intervin pentru evacuarea apei acumulate în 15 gospodării din localitatea Hârșești (curți, grădini, camere tehnice, subsoluri, bucătării de vară).

Până marţi, 18 mai a.c., pompierii au evacuat din gospodăriile afectate de inundații aproximativ 30 de animale și păsări. De asemenea, în localitatea Căbești, militarii acționează pentru evacuarea apei din 3 gospodării. În Beiuș, se acționează pentru realizarea digurilor de protecție, cu saci de nisip, pentru limitarea pătrunderii apei în gospodării. Situația este în dinamică.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.