Respect, Ionuţ Gălăţeanu!

Marți, 04 Mai 2021Tulcea
Sursa Foto: Facebook ISU Tulcea

Respect  Ionut Galateanu | imaginea 1 “Strigă-l pe Ionuț! Doar el poate să-l salveze!”

În localitatea Crișan, în cursul zilei de vineri, 30 aprilie a.c., un bărbat de 56 de ani s-a prăbușit sub ochii neputincioși ai vecinilor săi. Din fericire, la două case distanță, stă Gălățeanu Ionuț, pompier militar cu mulți ani de experiență.

”- Sună repede la 112! Cheamă-l pe Ionuț, că moare!” Bărbatul de 56 de ani, cunoscut cu afecțiuni cardiace (3 stenturi) intrase în stop cardio-respirator.

”- Sunați imediat la ambulanță! Anunțați că a intrat în stop! Încep masajul cardiac! - Nu mori tu cu mine, nea Ion!”

În acest timp, elicopterul SMURD de la Constanța deja era pe drum. De 3 ori inima bărbatului s-a oprit. Dar Ionuț nu a renunțat! I-a făcut masaj cardiac până a venit elicopterul și, de fiecare dată când moartea a încercat să-l ia, Ionuț l-a ținut în viață. Bărbatul a fost transportat la Constanța, iar acum trăiește!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.