Respect, Pompier voluntar Călin Popovici!

Luni, 10 Mai 2021Timis
Sursa Foto: Facebook ISU Timis

Respect  Pompier voluntar Calin Popovici | imaginea 1 Faceți cunoștință cu domnul Călin POPOVICI, pompier voluntar în cadrul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Sânpetru Mare de mai bine de 17 ani. În data de 08 mai a.c., domnul Călin a sunat la 112 să anunțe că a sesizat corpul unei persoane care plutea pe râul Mureș, în apropierea localității Igriș.

Până să ajungă pompierii din cadrul Stației de Pompieri Sânnicolau Mare la locul indicat, domnul Călin a mobilizat mai mulți localnici și a făcut rost chiar și de o barcă, iar după mai multe încercări, a reușit să aducă victima la mal.

În urma cercetărilor, autoritățile competente au stabilit că victima găsită este un bărbat care a căzut în râul Mureș încă în data de 2 mai a.c., în localitatea Secusigiu din județul Arad, fiind căutat câteva zile.

Reprezentanţii ISU Timiş adresează felicitări colegului lor, Călin, care, chiar dacă face această muncă în mod voluntar, o face cu pasiune și responsabilitate!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.