Respect, Sergent major Sîrghie Mihai și Sergent major Surugiu Daniel!

Luni, 31 Mai 2021Harghita
Sursa Foto: Facebook ISU Harghita

Respect  Sergent major Sirghie Mihai si Sergent major Surugiu Daniel | imaginea 1 Au văzut o bătrânică care avea nevoie de ajutor și nu au ezitat să-i acorde primul ajutor până la sosirea echipajului de paramedici SMURD.

Instinctul i-a determinat pe loc să intervină, astfel că, au evaluat cu atenție femeia căzută și au așezat-o într-o poziție de siguranță până la sosirea colegilor de la SMURD. Din fericire, bătrânica de 87 de ani a fost transportată la spital, conștientă și în stare stabilă.

Acțiunea îi are în centrul atenției pe doi salvatori aflați în timpul liber, Sg. maj. Sîrghie Mihai și Sg. maj. Surugiu Daniel, pompieri la Detașamentul Miercurea Ciuc.

Ei s-au alăturat echipei ISU Harghita în luna ianuarie a acestui an, după ce au absolvit Școala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă “Pavel Zăgănescu” din Boldești. Reprezentanţii ISU Harghita mulțumesc colegilor care, prin implicare și spiritul lor civic, au demonstrat că viața este întotdeauna și în orice circumstanță o prioritate.

Respect  Sergent major Sirghie Mihai si Sergent major Surugiu Daniel | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.