Respect, voluntarii ISU Satu Mare!

Vineri, 21 Mai 2021Satu Mare
Sursa Foto: Facebook ISU Satu Mare

Respect  voluntarii ISU Satu Mare | imaginea 1 Duminică, 16 mai a.c., la orele 16.40, voluntarii I.S.U. “Someș” Satu Mare, care desfășurau activități în cadrul campaniei “Maratonul Vaccinării”, la cortul amplasat în parcarea Mallului Nepi, au fost alertaţi de către cetățeni că, în parcare, a izbucnit un incendiu la un autoturism.

Fără să stea prea mult pe ganduri, aceștia au alergat spre locul indicat, de unde se ridica un fum dens. Ajunși lângă mașina incendiată, văzând că nu au cu ce interveni, voluntarii au alergat în magazinele din Mall, de unde au luat în grabă primele stingătoare pe care le-au zărit, spre marea surprindere și nedumerire a vânzătoarelor.

Coordonați de către un coleg pompier, care se afla și el la campania de vaccinare, aceștia au deschis capota mașinii și au acționat cu stingătoarele asupra incendiului, decuplând ulterior și borna bateriei, astfel că, la sosirea colegilor profesioniști incendiul era deja lichidat, fiind înlăturat pericolul propagării la autoturismele învecinate și salvând din flăcări, astfel, autoturismul cu pricina.

Având în vedere intervenția lor salvatoare, dar și reacția promptă și spontană, pompierii profesioniști sosiți la fața locului i-au felicitat, apreciind faptul că au știut foarte bine să pună în practică tot ceea ce i-au învățat la pregătire. “Bineînțeles, la final, și stingătoarele au fost înapoiate doamnelor vânzătoare cu mulțumirile și scuzele de rigoare”.

Respect  voluntarii ISU Satu Mare | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.