Şcolari, cadre didactice şi personal auxiliar, evacuaţi preventiv

Luni, 10 Mai 2021Prahova
Sursa Foto: Facebook ISU Prahova

Scolari  cadre didactice si personal auxiliar  evacuati preventiv | imaginea 1 481 preșcolari, școlari, cadre didactice și personal auxiliar din cadrul Școlii Gimnaziale Nr. 1 din localitatea Mizil au fost evacuați preventiv, după un anunţ referitor la prezența unui element de muniție, respectiv o lovitură pentru aruncător de calibru 60 mm, fără focos, provenind din cel de-Al Doilea Război Mondial.

Acesta a fost găsit într-o anexă a școlii, în timp ce se executau lucrări de întreținere și reparații. La fața locului au fost mobilizate o autospecială de stingere, o ambulanță SMURD și autospeciala pirotehnică.

Echipajele au acționat pentru evacuarea persoanelor și asigurarea unui perimetru de siguranță, accesul în zonă fiind interzis până la ridicarea muniției. Muniția a fost ridicată în condiții de siguranță, fiind transportată la USISU Ciolpani.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.