Un bărbat s-a răsturnat cu un tractor agricol într-o zonă forestieră

Joi, 13 Mai 2021Suceava
Sursa Foto: Facebook ISU Suceava

Un barbat s a rasturnat cu un tractor agricol intr o zona forestiera | imaginea 1 Pompierii militari de la subunitățile din Vicovu de Sus și Rădăuți au intervenit la un accident produs într-o zonă forestieră, de pe raza localității Vicovu de Jos (zona Remezeu). Un bărbat, în vârstă de 72 de ani, s-a răsturnat cu un tractor agricol și a fost rănit.

Salvatorii au intervenit cu o ambulanță SMURD B2 și un echipaj cu o autoșenilată. Deoarece zona din fondul forestier era greu accesibilă ambulanței, rănitul a fost transportat până la șosea cu ajutorul autoșenilatei. Victima era stabilă hemodinamic, conștientă și cooperantă.

Ulterior, echipajul SMURD B2 a predat pacientul echipajului SMURD TIM (Terapie Intensivă Mobilă), care l-a transportat la Unitatea de Primiri Urgențe Suceava, pentru investigații suplimentare și tratament de specialitate.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.