Un bărbat şi-a găsit sfârşitul într-un bazin cu apă din propria gospodărie

Luni, 17 Mai 2021Ialomita
Sursa Foto: Facebook ISU Ialomita

Un barbat si a gasit sfarsitul intr un bazin cu apa din propria gospodarie | imaginea 1 Un bărbat de aproximativ 55 de ani şi-a găsit sfârşitul într-un bazin cu apă adânc de aproximativ 7 metri în propria gospodărie, situată în municipiul Urziceni.

Forţele de intervenţie au fost alertate în cursul zilei de joi, 13 mai a.c., în jurul orei 11:30. În ajutorul victimei s-au deplasat de urgență două echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Urziceni cu o autospecială de intervenţie, o motopompă Novus şi în sprijin o ambulanță tip C aparținând Serviciului Judeţean de Ambulanţă Ialomița - substația Urziceni.

Persoana a fost extrasă rapid de pompieri cu mijloacele din dotare din bazinul cu apă, dar din nefericire, aceasta nu mai prezenta funcții vitale, fiind declarată decedată de echipajul SAJ de la locul intervenției.

Un barbat si a gasit sfarsitul intr un bazin cu apa din propria gospodarie | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.