Un bărbat şi-a prins piciorul în motosapa pe care o mânuia în gospodărie

Sâmbătă, 29 Mai 2021Botosani
Sursa Foto: Facebook ISU Botosani

Un barbat si a prins piciorul in motosapa pe care o manuia in gospodarie | imaginea 1 Fiți atenți când folosiți motosapa! Dacă nu respectați instrucțiunile de utilizare, vă puteți accidenta!

Este lecția dureroasă învățată de un localnic din Răuseni, în vârstă de 52 ani. În după-amiaza zilei de miercuri, 26 mai a.c., bărbatul și-a prins piciorul drept în motosapă, în timp ce o mânuia în propria gospodărie.

Pentru a ajunge într-un timp cât mai scurt în sala de operație, au fost mobilizate echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD și elicopterul SMURD.

Pe toată durata operațiunii, victima a fost conștientă. Aceasta a primit îngrijiri medicale la fața locului de la echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD. Ulterior, bărbatul a fost preluat de elicopterul SMURD și transportat la un spital de specialitate din Iași.

Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Todireni a asigurat măsurile de prevenire a unor situații de urgență pe timpul aterizării/decolării elicopterului SMURD.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.