Un camion încărcat cu 70 de stupi de albine, lovit de un tren de călători

Miercuri, 26 Mai 2021Olt
Sursa Foto: Facebook ISU Olt

Un camion incarcat cu 70 de stupi de albine  lovit de un tren de calatori | imaginea 1 Misiune dificilă a pompierilor Detașamentului Slatina, în dimineața zilei de sâmbătă, 22 mai a.c., în localitatea Enoșeşti. Din fericire, în urma unui accident feroviar, produs între o stupină și un tren regio, nu s-au înregistrat victime, dar salvatorii s-au „luptat” cu milioanele de albine agitate în urma evenimentului.

Pentru extragerea celor peste 70 de stupi de albine și îndepărtarea stupinei din zona căii ferate, pompierii au acționat cu ajutorul accesoriilor pentru descarcerare. În sprijinul militarilor au venit și pompierii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Piatra-Olt, cu un buldoexcavator. P.S. Într-un stup trăiesc circa 60.000 de albine.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.