Un detectorist autorizat a descoperit mai multe elemente de muniție

Vineri, 21 Mai 2021Harghita
Sursa Foto: Facebook ISU Harghita

Un detectorist autorizat a descoperit mai multe elemente de munitie | imaginea 1 Pirotehniștii harghiteni au fost solicitați, luni după-amiază, 17 mai a.c., în satul Valea Uzului, comuna Sânmartin, unde un detectorist autorizat a descoperit mai multe elemente de muniție. Echipajul pirotehnic din cadrul ISU “Oltul” Harghita s-a deplasat la locul indicat și a identificat elementele ca fiind o bombă pentru aruncător calibru 82 mm și o carcasă proiectil 122 mm.

Acestea au fost ridicate și transportate, în condiții de siguranță, într-un loc special amenajat pentru depozitarea acestora, urmând să fie distruse în poligonul de specialitate. Aceasta este cea de-a cincea misiune pirotehnică de la începutul acestui an.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.