Un incendiu a cuprins șase locuințe din Bârlad

Joi, 13 Mai 2021Vaslui
Sursa Foto: Facebook ISU Vaslui

Un incendiu a cuprins sase locuinte din Barlad | imaginea 1 Duminică, 9 mai a.c., Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Podul Înalt” al județului Vaslui a intervenit cu 5 autospeciale de stingere cu apă și spumă, 3 autospeciale multifuncționale, 1 ambulanță SMURD tip B2 (EPA) și echipaje specializate, pentru limitarea și lichidarea unui puternic incendiu izbucnit la mai multe locuințe din municipiul Bârlad, în cartierul Deal, pe strada Crângului.

Incendiul se manifesta la nivelul a șase locuințe și mai multe anexe gospodărești. Exista pericolul de propagare a incendiului. În sprijinul pompierilor, a venit și SPSU din cadrul S.C. “Rulmenți” S.A. Bârlad. De asemenea, în sprijinul pompierilor vasluieni au mai venit și 2 autospeciale de stingere cu apă din cadrul inspectoratelor pentru situații de urgență ale județelor Galați și Bacău.

Serviciul de Ambulanță al Județului Vaslui - substația Bârlad a intervenit cu o autospecială tip B. Trei persoane au suferit atacuri de panică și au necesitat îngrijiri medicale, dar au refuzat transportul la o unitate medicală.

Au fost afectate 18 persoane. Incendiul s-a manifestat cu violență și a fost foarte greu de lichidat din cauza faptului că, în acea zonă, casele sunt aproape lipite una de cealaltă prin intermediul anexelor gospodărești.

Acțiunea a fost condusă de Colonel Niculae Tătaru, Inspectorul-șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Podul Înalt” al județului Vaslui.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.