Un incendiu generalizat a afectat remorca unui TIR pe DN1

Miercuri, 26 Mai 2021Sibiu
Sursa Foto: Facebook ISU Sibiu

Un incendiu generalizat a afectat remorca unui TIR pe DN1 | imaginea 1 În după-amiaza zilei de miercuri, 19 mai a.c., pompierii militari ai Punctului de lucru Avrig au intervenit de urgență, cu 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD pe DN1, la ieșirea din localitatea Scoreiu, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la remorca unui TIR.

La sosirea forțelor la fața locului, incendiul se manifesta generalizat la întreaga remorcă încărcată cu hârtie și la partea din spate a capului tractor. Intervenția rapidă a forțelor a condus la răcirea zonei afectată din capul tractor și astfel fiind salvată întreaga cabină.

Șoferul, cu arsuri minore la una dintre mâini, a primit îngrijiri medicale, refuzând transportul la spital. A ars întreaga remorcă și a fost deteriorată partea din spate a cabinei. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de efectul termic produs prin frecare ca urmare a unei defecțiuni la una dinte roțile din față.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.