Un magazin a luat foc din cauza unui scurtcircuit electric

Luni, 17 Mai 2021Vrancea
Sursa Foto: Facebook ISU Vrancea

Un magazin a luat foc din cauza unui scurtcircuit electric | imaginea 1 Textile, mobilier, aparatură electrică și mai multe corpuri de iluminat expuse pentru vânzare au luat foc marţi, 11 mai a.c., după ce un incendiu provocat de un scurtcircuit electric a cuprins un magazin din localitatea Păunești.

Evenimentul a fost anunțat prin apel la numărul unic de urgență 112, în jurul orei 10:00. Spre locul indicat s-au deplasat, în cel mai scurt timp, 3 echipaje de la Secția de Pompieri Adjud, cu 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă și 1 autospecială de intervenție și salvare de la înălțime.

Prima intervenție a fost asigurată de pompierii voluntari ai Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Păunești, care au localizat incendiul ce se manifesta la nivelul unei încăperi, pe o suprafață de aproximativ 20 mp.

Echipajele de stingere au acționat cu profesionalism și au reușit să lichideze incendiul în limitele găsite, în mai puțin de 20 de minute. Din fericire, nu au fost înregistrate victime.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.