A participat la salvarea mai multor animale - Respect, Sergent major Săsăran Denis!

Marți, 22 Iunie 2021Timis
Sursa Foto: Facebook ISU Timis

A participat la salvarea mai multor animale   Respect  Sergent major Sasaran Denis | imaginea 1 Este tânăr în echipa ISU Timiș, dar a demonstrat că are o inimă mare și plină de compasiune, atât pentru oameni, cât și pentru animale.

Sergent major Săsăran Denis a absolvit Şcoala de Subofiţeri Pompieri şi Protecţie Civilă “Pavel Zăgănescu” Boldeşti, în luna decembrie a anului 2019, și s-a alăturat echipei pompierilor militari lugojeni. Denis este pasionat de parkour și îi plac muzica și animalele.

În ultima perioadă, acesta a participat la salvarea mai multor animale, iar în ultimele două ture a salvat doi căței. Cum zic colegii: „tura și câinele salvat”. Reprezentanţii ISU Timiş îi adresează felicitări pentru modul exemplar în care intervine și pentru că pune suflet la fiecare misiune! Țara are nevoie de tineri dedicați ca el!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.