Au intervenit pentru salvarea unei femei blocate pe balconul apartamentului

Vineri, 18 Iunie 2021Salaj
Sursa Foto: Facebook ISU Salaj

Au intervenit pentru salvarea unei femei blocate pe balconul apartamentului | imaginea 1 Joi seara, 10 iunie a.c., pompierii zălăuani au fost solicitați să intervină pentru a salva o persoană care era blocată pe balconul unui apartament dintr-un imobil de pe strada Corneliu Coposu, din municipiu. Femeia a fost coborâtă în siguranță de pe balcon cu ajutorul autoscării și a fost predată unui echipaj al ambulanței.

Tot joi seara, Punctul de lucru și SVSU Sărmășag au fost solicitate să intervină la un incendiu izbucnit la un magazin alimentar situat pe strada Trandafirilor din localitatea Ilișua. Cauza probabilă de incendiu a fost de natură electrică de la un aparat lăsat sub tensiune (vitrină frigorifică). Au ars o parte din produsele aflate în apropiere vitrinei frigorifice și au fost afectați pereții interiori.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.