Au salvat câinele căzut într-o fântână adâncă de 20 de metri

Vineri, 04 Iunie 2021Tulcea
Sursa Foto: Facebook ISU Tulcea

Au salvat cainele cazut intr o fantana adanca de 20 de metri | imaginea 1 De 1 Iunie, pompierii măcineni au făcut un copil fericit!

Marţi seara, 1 iunie a.c., în jurul orei 19:25, un apel la numărul unic 112 solicita intervenţia pompierilor militari în localitatea Văcăreni, pentru salvarea unui câine căzut într-o fântână. La adresa indicată de apelant a fost mobilizat de urgenţă un echipaj al Secției de Pompieri Măcin, cu o autospecială de intervenție dotată cu echipamente specifice de salvare din medii ostile.

După evaluarea situației, unul dintre pompieri, asigurat cu cordițe de ceilalți membri ai echipajului, a coborât în fântâna adâncă de aproximativ 20 metri, în care animalul stătea parţial în apă, reuşind în câteva minute să-l scoată, în siguranță, la suprafaţă. De reușita misiunii de salvare cel mai fericit a fost copilul proprietarilor câinelui.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.