Doi bărbaţi au fost prinşi sub un mal de pământ care s-a surpat peste ei

Miercuri, 30 Iunie 2021Timis
Sursa Foto: Facebook ISU Timis

Doi barbati au fost prinsi sub un mal de pamant care s a surpat peste ei | imaginea 1 Misiune contracronometru în seara zilei de joi, 24 iunie a.c., pentru pompierii timișeni. Secundele sunt cele care fac diferența dintre viață și moarte!

Alarma s-a dat la ora 19:40 - 2 bărbați care efectuau niște lucrări stradale pentru montarea unei conducte de apă au fost surprinşi de un mal de pământ care s-a prăbușit peste ei. Peste 20 de pompieri, cu 2 autospeciale de stingere, o autospecială de descarcerare, un autocamion cu container de căutare-salvare, un autocamion cu macara și două echipaje SMURD, au ajuns imediat la cei doi.

Prima victimă a fost extrasă în 10 minute de la sosirea la locul intervenției a salvatorilor. Aceasta era în stop cardio-respirator! Nu s-au lăsat. În timp ce paramedicii îi aplicau măsurile salvatoare, ceilalți au continuat să sape după cea de a doua victimă.

În momentul în care paramedicii SMURD au strigat “RESPIRĂ”, ceilalți salvatori l-au scos la suprafață pe cel de-al doilea bărbat, conștient. Cei doi bărbați, de 40 și 33 de ani, au fost salvați și transportați la spital.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.