Doi copilaşi au rămas blocaţi într-un apartament din Alexandria

Joi, 24 Iunie 2021Teleorman
Sursa Foto: Facebook ISU Teleorman

Doi copilasi au ramas blocati intr un apartament din Alexandria | imaginea 1 Miercuri, 23 iunie a.c., pompierii militari alexăndrineni au intervenit în ajutorul a doi copii, de 1 an și 8 luni și de 3 ani, rămași blocați într-un apartament de pe strada Carpați, din municipiul Alexandria, situat la etajul al III-lea.

Cu ajutorul autospecialei de intervenție și salvare de la înălțime, salvatorii au pătruns în locuință pe geamul de la bucătărie, care era rabatat, fără să producă pagube materiale ori să îi sperie pe cei mici.

Și pentru ca efortul lor și succesul misiunii să fie răsplătit, pompierii au primit poate cel mai frumos cadou din partea copiilor, care, aflați în brațele părinților, le-au mulțumit din inimă salvatorilor pentru ajutorul oferit!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.