Două misiuni pirotehnice, în zona forestieră a localității Siminicea

Miercuri, 30 Iunie 2021Suceava
Sursa Foto: Facebook ISU Suceava

Doua misiuni pirotehnice  in zona forestiera a localitatii Siminicea | imaginea 1 Grupa Pirotehnică a pompierilor militari suceveni a efectuat, pe parcursul zilelor de joi și vineri, 24-25 iunie a.c., două misiuni pirotehnice, în zona forestieră a localității Siminicea.

În total, pe parcursul celor două misiuni, au fost descoperite 687 de lovituri acuplate cu proiectile explozive de artilerie antiaeriană calibrul 20 mm, un proiectil exploziv de artilerie antiaeriană calibrul 25 mm, două cartușe de infanterie calibrul 14,5 mm, două tuburi de cartuș de infanterie calibrul 14,5 mm și un tub cartuș de infanterie calibrul 7,62 mm.

Întreaga cantitate de muniţie a fost ridicată, transportată în condiţii de siguranţă şi depozitată provizoriu, urmând a fi distrusă într-un poligon autorizat, în perioada imediat următoare. Ambele misiuni de asanare pirotehnică s-au desfășurat cu profesionalism, fără a pune în pericol vieți omenești, bunuri materiale sau mediul înconjurător.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.