Două roiuri de albine și unul de viespi, îndepărtate de la două blocuri

Joi, 10 Iunie 2021Olt
Sursa Foto: Facebook ISU Olt

Doua roiuri de albine si unul de viespi  indepartate de la doua blocuri | imaginea 1 Misiunile mai puțin obișnuite au continuat pentru pompierii Detașamentului Slatina, luni, 7 iunie a.c., și marţi, 8 iunie a.c., fiind îndepărtate două roiuri de albine și unul de viespi, de la două blocuri din municipiul Slatina și din curtea Liceului Economic Slatina.

Prima misiune a avut loc luni, pe strada Lalelelor, iar cea de-a doua, pe strada Văilor. În toate cele trei cazuri, zumzetul insectelor le-a atras atenția locatarilor, respectiv personalului liceului, care au anunțat evenimentul la 112.

Intervențiile au fost finalizate cu succes, în urma cooperării dintre pompieri, jandarmi și apicultori. Chiar dacă pot părea misiuni de rutină, cea mai complexă a fost cea de îndepărtare a roiului de albine format pe fațada blocului 14, de pe strada Văilor, care a durat aproximativ două ore.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.