Incendiu generalizat la o locuinţă în municipiul Adjud

Vineri, 18 Iunie 2021Vrancea
Sursa Foto: Facebook ISU Vrancea

Incendiu generalizat la o locuinta in municipiul Adjud | imaginea 1 Joi, 10 iunie a.c., în jurul orei 15.00, un apel primit la numărul unic de urgență 112, anunța producerea unui incendiu la o locuință din municipiul Adjud.

La fața locului s-au deplasat, în cel mai scurt timp, 3 echipaje cu 1 autospecială de stingere, 1 ambulanță SMURD și 1 autospecială de primă intervenție și comandă din cadrul Secției de Pompieri Adjud, care au intervenit pentru localizarea și lichidarea incendiului ce se manifesta generalizat la o locuința modulară (tip container).

În urma incendiului au ars locuința și bunurile aflate în interior (aparatură electrocasnică, mobilier, textile), cauza fiind un 𝒔𝒄𝒖𝒓𝒕𝒄𝒊𝒓𝒄𝒖𝒊𝒕 𝒆𝒍𝒆𝒄𝒕𝒓𝒊𝒄 𝒑𝒓𝒐𝒗𝒐𝒄𝒂𝒕 𝒅𝒆 𝒖𝒏 𝒄𝒂𝒃𝒍𝒖 𝒆𝒍𝒆𝒄𝒕𝒓𝒊𝒄 𝒅𝒆𝒇𝒆𝒄𝒕 𝒔𝒂𝒖 𝒏𝒆𝒊𝒛𝒐𝒍𝒂𝒕 𝒄𝒐𝒓𝒆𝒔𝒑𝒖𝒏𝒛𝒂̆𝒕𝒐𝒓. Din fericire, nu au fost înregistrate victime.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.