Incendiu la o locuinţă din orașul Țăndărei

Joi, 10 Iunie 2021Ialomita
Sursa Foto: Facebook ISU Ialomita

Incendiu la o locuinta din orasul Tandarei | imaginea 1 Luni, 7 iunie a.c., în jurul orei 17.10, un apel prin numărul unic de urgențe 112, anunța producerea unui incendiu la o locuință din orașul Țăndărei. La fața locului s-au deplasat de urgență trei echipaje din cadrul Gărzii de Intervenție Țăndărei, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD.

La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta mocnit, atât la baia, cât și la bucătăria locuinței. Intervenția promptă a salvatorilor a condus la localizarea rapidă a incendiului și lichidarea acestuia după aproximativ o oră, aceștia reușind să extragă o butelie din interiorul bucătăriei și să îndepărteze elementele distruse de foc. Din fericire, nu au existat victime.

Au ars bunuri ectrocasnice, o ușă din termopan și mobilierul din bucătărie. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un scurtcircuit datorat unui cablu electric defect, neizolat corespunzător sau cu izolația deteriorată.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.