Înger salvator pentru două victime - Respect, Plutonier adjutant Demeter Attila!

Marți, 22 Iunie 2021Mures
Sursa Foto: Facebook ISU Mures

Inger salvator pentru doua victime   Respect  Plutonier adjutant Demeter Attila | imaginea 1 “Am auzit un zgomot puternic, m-am gândit că ceva rău s-a întâmplat! Am fugit spre locul accidentului unde am găsit două persoane, dintre care una în stare mai gravă! Avea mâna ruptă și sângera abundent.

Am improvizat repede un garou și i-am oprit hemoragia. Cel de-al doilea bărbat era în stare mai bună, doar i-am imobilizat mâna dreaptă cu un pansament. Am rugat un trecător să sune la 112 și să-mi dea telefonul să vorbesc cu dispecerii.

La scurt timp a ajuns și o ambulanță SMURD cu medic care a preluat victima. Sunt mulțumit că am putut să ajut și că totul s-a terminat cu bine, iar cele două persoane implicate în accident nu au avut afecțiuni mai grave.”

Plutonier adjutant Demeter Attila a fost înger salvator pentru cele două victime. Era acasă, în timpul liber, iar o bubuitură l-a alarmat…și-a dat seama că s-a produs un accident. Evenimentul s-a produs miercuri după-amiază, 16 iunie a.c., în localitatea Ernei, județul Mureș.

Demeter Attila este pompier al ISU Mureș din anul 2006, iar de trei ani este încadrat pe ambulanța SMURD. Reprezentanţii ISU Mureş îl felicită pe Attila pentru tot devotamentul, implicarea și seriozitatea de care dă dovadă şi îşi exprimă bucuria că face parte din echipă.

Totodată, mulțumesc cetățenilor care l-au sprijinit pe colegul lor, în acordarea primului ajutor, dar mai mult de atât, au fost părtași la salvarea de vieți.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.