Intervenţie pentru salvarea unei capre căzute într-o fântână dezafectată

Joi, 24 Iunie 2021Tulcea
Sursa Foto: Facebook ISU Tulcea

Interventie pentru salvarea unei capre cazute intr o fantana dezafectata | imaginea 1 Marţi după-amiază, 22 iunie a.c., un apel prin numărul unic de urgenţă 112 solicita intervenţia pompierilor militari în localitatea Ceamurlia de Sus, comuna Baia, pentru salvarea unei capre căzute într-o fântână dezafectată, cu adâncimea de aproximativ 15 metri.

La adresa indicată de apelant a fost mobilizat un echipaj din cadrul Stației de Pompieri Babadag, cu o autospecială de intervenție. Cu ajutorul echipamentelor specifice de salvare din medii ostile aflate în dotarea autospecialei, salvatorii au reușit să aducă animalul în siguranță la suprafaţă.

Din fericire, capra nu a suferit nicio vătămare și a fost încredințată proprietarului. Pentru evitarea producerii unor astfel de cazuri, pompierii recomandă cetățenilor supravegherea permanentă a animalelor proprii.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.