Intervenție pentru salvarea unui căluţ căzut într-o fântână dezafectată

Vineri, 18 Iunie 2021Calarasi
Sursa Foto: Facebook ISU Calarasi

Interventie pentru salvarea unui calut cazut intr o fantana dezafectata | imaginea 1 Intervenție pentru salvarea unei cabaline căzute într-o fântână dezafectată cu o adâncime de 15 metri, aflată pe strada Soarelui, în comuna Ștefan Vodă.

Joi, 10 iunie a.c., ora 14.18, trei echipaje de pompieri militari din cadrul Detaşamentului Călărași au fost solicitate să acţioneze pe raza localităţii Ștefan Vodă, într-o gospodărie cetăţenească de pe strada Soarelui, pentru salvarea unei mânze căzute într-o fântână dezafectată care avea o adâncime de aproximativ 15 metri.

Pompierii militari călărășeni au intervenit pentru extragerea animalului din respectiva fântână dezafectată, neacoperită, folosind autoscara și echipamentele de salvare, cu care au reușit să asigure și să extragă cabalina, fără probleme deosebite.

Intervenţia pompierilor militari a durat aproximativ 60 de minute, mânza în vârstă de trei luni fiind redată proprietarului, fără a suferi vreo vătămare. În acest caz, imaginile atașate spun mai mult decât o pot face cuvintele.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.